onsdag 26 mars 2008

Tisdagstema - Minne


Tisdagstemat kom till slut, fast på en onsdag, men vad gör väl det. Veckans tisdagstema är Minne och minnen har vi alla väldigt många.

Minne kan ju vara mycket tex dom gula post-it lapparna. I allafall är dom för mig en otrolig bra minnes hjälp. Minnet kan ju även vara minnet i kameran eller mobilen, men mitt bidrag till minnet denna vecka är en tapet bit, för tänk vilka minnen gamla väggar och tapeter har. Allt det vi själva skulle vilja veta om vårat hus, det vet tapeterna.

Vi har vid renovering av vårat hus sparat en liten bit av varje tapet som kommit i våran väg i samband med rivning, målning eller dyl.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att ni sparat det, ni får kanske göra en stor tavla med alla gamla tapetbitar eller varför inte klistra dom på en möbel!!

Nina sa...

Alltid spännande med gamla tapeter och husets historia.

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej, kul att du hittade till mig! Pinsamt att jag just skrivit ett inlägg om snö, ha ha! Känns inte som att man ska klaga, men era "plogare" kan ju göra sitt jobb iallafall.
Jättefint hus! Spara tapetbitarna och rama in dom, kul att ha som minne...då kan ju väggarna tala lite iallafall! Trevlig helg! //K

Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...