måndag 22 februari 2010

Kretsloppshuset

Tänk om jag bodde närmre, då skulle jag nappa på nedanstående annons:

Förstärkning på alla fronter.
Älskar Du höns eller trädgård? Gillar Du att baka eller städa, stryka eller duka fina bord? Tycker Du om att sköta gröna växter inomhus, eller är Du en hustomte med tid för att titta till vårt vackra hus? Kanske Du skulle tycka det är roligt att vara med i "marmeladfabriken", som vi skämtsamt kallar vårt produktionskök för mathantverk i Gula Villan? Knyta snygga etiketter på lingonketchupflaskor? Här finns behov för mängder av små och stora handtag. Utan alla dessa hjälpande händer skulle Kretsloppshuset stanna och vi har jobbat oss under 2009 upp från ett mycket bekymersamt ekonomiskt underläge till en spirande framtidstro med betydligt bättre förutsättningar. Så skaparlusten och entrepenörsandan flöder igen! Känner Du att Du har tid och lust att komma med på något litet eller större hörn, så hör av Dig till ordförande Gunilla Northman. Du är jätte välkommen i gänget utan att Du behöver bli medlem eller ha några förpliktelser utöver de Du själv vill ha. Gratis fika och trevligt sällskap med många skratt är belöningen!

Kretslopshuset i Mörsil är en sådan rofull miljö att vistas i. Så ett litet bidrag mot en kaffeslurk skulle jag garanterat ställa upp på.

Kolla in där du med när du har vägarna förbi. Börja med hemsidan.

Inga kommentarer:

Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...