torsdag 26 juni 2008

Mer förvaring i köket


Här om dagen hade Tisdagstemat ämnet förvaring och jag kom ju nu på en annan superförvaring som jag har i köket förutom mitt skafferi som jag då presenterade.

Våra kryddor förvaras liggande i en låda. Super!

1 kommentar:

Monkan sa...

Aha, party girl!? Ser ut som att du gått både på Tupperware-party och kryddparty :-) Jag har också en del Alpnaering. Men du har så otroligt mycket av båda, kan det vara så att det du är party fixer, säljare?

Jo det är så jag gjort, bäst före har jag skrivit på etikett som jag satt under burkarna och koktid har jag klippt ut och lagt i, men det kändes inte riktigt bra tyckte jag. Men nyponsoppdoseringen har jag lagt under burken nån gång, den metoden kanske jag ska köra. För jag borde vekligen använda burkarna!

Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...