måndag 18 januari 2016

Uppdrag vecka 3

Uppdrag vecka 2 var köket och kökslådor/skåp.
Jag har påbörjat och det var riktigt skönt att rensa. Plocka ur, städa ur och stoppa enbart in det som används. Uppdraget fortskrider, är inte färdig än.

Nu har vi en "loppislåda" som vi lägger allt som kan tänkas säljas på loppis istället för att slängas. Den fylls just nu av bunkar, glasskålar, fat och dyl.
Känns väldigt skönt.

Vi fick även i uppdrag att belöna oss själva, känslan efteråt är faktiskt belöning för mig.




Är inte nöjd med vårt senaste inköp från Ikea. Bestickslådor i trä. Tar för mycket plats och ger för lite yta för besticken. Nu börjar jakten på nya bestickslådor. Tips?

Hur många trattar finns det i världen? Hur många behöver man? Svårt att avgöra, alla var i olika storlekar. Så alla fick stanna, fast det kändes väldigt onödigt.

 

Uppdrag vecka 3 hos Förvaringsdrottningen, var att bli kvitt pappershögarna.

Pappershögar finns det gott om hos oss. Nått i varje rum. Anledningen är att vi blev av med kontoret när vi renoverade badrummet. Sedan dess har allt papper inte hittat någon riktigt bra plats.

Visst kan jag följa uppdraget och rensa i högarna, men om några dagar uppstår samma kaos igen. Vi behöver istället få till en bra långsiktig lösning att bara rensa mellan varven räcker inte.

Vi behöver ett kontor eller en arbetsplats och det är inte ett projekt för vecka 3, det är ett långtidsprojekt som inte har prio 1, just nu. Även om högarna stör mig och slukar energi till tusen. Så är det inte löst på en blinkning. Tyvärr!

Men visst jag ska rensa denna vecka, det är alltid skönt efteråt när det är gjort.
 

Inga kommentarer:

Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...