tisdag 14 december 2010
Jitterbugg
Varför heter det Jitterbugg?
Dom är så supergoda och egentligen enkla att göra, fast så svår. I degen skall det endast vara vetemjöl och margarin, i "maräng" fyllningen äggvita och socker. Konsten är att vispa äggvitan riktigt hård och sedan ha lite tålamod när man skär skivor.
Tada, Jitterbugg!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Trångåsen
I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...
-
I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...
-
Vårt gamla dass på gården är kvar och väl bevarat. Det är rent och snyggt och handskurat under många år. Har försökt hålla efter och städ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar