söndag 19 mars 2017

Hatthylla i hallen


Tog några år men nu finns den där. Hatthyllan med bänk och förvaring. Som jag planerat och funderat. Letat snickare och äntligen funnit.

Ändå var denna snickare lite för modern. Jag måste tyvärr byta ut skruvarna i hatthyllan. Låter fånigt, men skruvarna är alldeles för moderna. Ser illa ut. Det måste göras innan målning.


Sedan skall det målas, sättas dit krokar och korgar till hyllorna. Krokarna och korgarna är ännu inte inköpta. Hittade krokar men deras fästen var ca 2 mm för lång. Måste hitta gammeldags krokar som har fästen på max 20 mm, då hyllplanet är 22 mm.


Kläder kommer förhoppningsvis att dölja proppskåpet. Någon smart människa har placerat proppskåpet MITT på väggen. Gör inte kläderna det så får vi hitta på en annan lösning.


Förvaringsdrottningens projekt vecka 7 var förvaring i hallen. När jag hittar korgar som passar får vi massor med förvaring för mössor, vantar och halsdukar.

Kommer bli superfint när det är klart...

Inga kommentarer:

Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...