söndag 30 oktober 2011

Målar svart

Sambon gillar inte svart men ändå har jag lyckats övertala honom att få måla badrumskåpets bänkskiva svart. Såg en ganska misstänksam min igår när jag började.





Kan bara säga, det blir skitsnyggt. Skåpet är än så länge endast grundmålat. Återkommer när det är klart.

lördag 29 oktober 2011

Pigkammaren

Piggkammaren i Östersund är en mysig affär som jag gott kan rekommendera om du är ute efter vita möbler, ljuslyktor, vitt porslin, små gåvor av alla chabby chic varianter. Vitt och lantligt, mycket mysigt.

Pigkammaren finns på Storgatan 43. På samma gata som jag arbetar på så det blir ofta en tidsfördrivs promenad dit på lunchen :)



söndag 23 oktober 2011

Kvadrat 76

En mysig affär på väg till Åre är Kvadrat 76 i Undersåker. Ett måste om man har tid. Hittade denna gång en knoppbräda, 1,60 lång. Något vi länge varit ute efter till badrummet :) Jag är proffs på att först köpa och därefter tänka efter om det över huvudtaget får plats i bilen. Men som tur är gick det vägen denna gången också. Men lång var den.








Åre

Åre är fantastiskt. En dag har vi tillbringat där med fika, mat, shopping och ljuvliga utsikter. Dalen är fantastisk.








Kusin besök



Just nu har vi L:s kusin, med son, från Tysklad på besök. Det är otroligt trevligt. Vi umgås och ser Jämtland från en turist synvinkel.

söndag 16 oktober 2011

Höst snart vinter

Hösten börjar gå mot sitt slut. Ett tydligt tecken på det är när grannen tar hem korna. Vi har haft en superfin sommar, en väldigt regnig start på hösten men sedan vände det och blev en underbar höst. Nu går hösten mot sitt slut och bjuder på toppväder. Marken börjar bli hårdare, efter flera kalla nätter och snart kan snön komma. Vi är redo!





Trångåsen

I helgen gjorde vi en utflykt till Trångåsen, när vi ändå var i Strömsund. En gård från 1839-talet som blivit varsamt restaurerad i samarbet...